Gebruik van de simkaart

Iedere door ons geleverde prepaid simkaart kunt u direct na ontvangst gebruiken in een willekeurige simlock vrije telefoon. In het geval u in het bezit bent van een telefoon met sim lock van de provider van de geleverde simkaart, dan kunt u de simkaart ook met dit toestel gebruiken.

U ontvangt de bestelde simkaart(en) met een begeleidende brief waarop de benodigde informatie staat vermeld. Hierop vindt u het mobiel nummer, het simkaart nummer, de pincode en de PUK code. Bewaar deze zorgvuldig, want in het geval van verlies van de simkaart kunt u met deze gegevens het mooi 06 nummer eventueel weer terug krijgen.

Porteren

Wilt u het 06 nummer gaan gebruiken met een abonnement of met een prepaid kaart van een andere provider, dan dient u een verzoek om nummerbehoud in bij de door u gewenste provider. Bij een aanvraag voor verhuizing wordt door de nieuwe provider gevraagd naar het te behouden 06 nummer en het simkaart nummer, welke u terug kunt vinden in de begeleidende brief.

Mocht u nog vragen hebben, belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag om een zo soepel mogelijke verhuizing te garanderen.