Een 06 nummer kiezen

Een mooi 06 nummer kiezen uit meer dan 600 mooie 06 nummers van 6 verschillende providers in diverse prijsklassen. Op de website van makkelijk 06 nummer bieden wij makkelijk te onthouden en mooie 06 nummers aan. Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en betaalbaar.

Gaat u voorkeur uit naar een 06 nummer met 3 of meer cijfers op rij, uw geboortejaar of misschien wel het netnummer van uw favoriete stad? Of heeft u misschien liever het getal 13, , 69, 666, 007 of 747 in uw telefoonnummer? U vindt snel een passend nummer door op één van de 06 nummer categorieën te zoeken. Wij hopen dat het 06 nummer kiezen hierdoor makkelijker zal zijn en dat u zo het nummer vindt dat het beste bij u past. Lees meer over hoe u makkelijk uw favoriete nummer vindt op onze 06 nummer zoeken pagina!

Bellen met een andere provider

Bij ieder 06 nummer een provider met het provider logo vermeld. Als u het 06 nummer koopt, dan wordt deze geleverd op een prepaid simkaart van de vermelde provider. U kunt het 06 nummer vanaf deze simkaart ook meenemen naar een nieuw af te sluiten abonnement van een provider naar keuze. Dit proces heet nummerbehoud en mag wettelijk niet meer dan 2 weken in beslag nemen. Bij enkele providers is het proces al binnen 4 werkdagen voltooid. Als u dit wenst hoeft u alleen het mobiel nummer en het simkaart nummer door te geven aan de nieuwe provider, welke het porteer proces in gang zal zetten.

Als u liever prepaid wilt bellen met een andere provider dan kunt u het 06 nummer ook verhuizen naar een prepaid simkaart van de provider van uw keuze. Nummerbehoud van een prepaid simkaart naar een simkaart van een andere provider is dus ook mogelijk. Elke provider van Nederland is wettelijk verplicht uw verzoek tot nummerbehoud in te willigen en voor zover wij weten is de dienst bij iedere Nederlandse provider gratis. U hoeft bij het zoeken naar een mooi 06 nummer dus geen rekening te houden met de huidige provider. Bij verhuizen van het nummer naar een abonnement is het kosteloos en porteert u het nummer naar een andere simkaart dan zijn de kosten van de nieuwe simkaart de enige extra kosten.

Nieuw binnen