06 nummer zoeken

Hoe kunt u op deze website een 06 nummer zoeken?

Op deze pagina vindt u een overzicht van de diverse manieren om een bepaald 06 nummer te zoeken. Zoek naar een 06 nummer door nummers in de zoekmachine in te voeren of kies een categorie om zo alle nummers in deze categorie bij elkaar te kunnen zien.
Omdat wij uit ervaring weten dat een 06 nummer zoeken uit meer dan 1000 nummers wel even kan duren bieden wij op deze website diverse mogelijkheden om het proces van het 06 nummer zoeken, indien u wenst, iets te kunnen versnellen.
Alle beschikbare 06 nummers vindt u op de prepaid simkaart pagina. Rechts bovenaan deze pagina kunt u ervoor kiezen om deze nummers te sorteren op prijs of op het moment dat de nummers aan de website zijn toegevoegd. U kunt hiervoor ook de onderstaande links gebruiken.

Sorteer de nummers op prijs van hoog naar laag.
Sorteer nummers zo dat u de laatst toegevoegde nummers het eerst te zien krijgt.

Lees voor meer selectiemogelijkheden van de 06 nummers verder op deze pagina.

06 nummers uitgelicht

06 nummer zoeken met de zoekmachine

Met de ingebouwde zoekmachine op deze website kunt u gericht naar een 06 nummer zoeken. U vindt de zoekmachine aan de zijkant van de prepaid simkaart pagina en iedere categorie pagina, te herkennen aan de rode knop met het vergrootglas. Het werkt simpel, voer een getal in en klik op de rode knop. Alle beschikbare 06 nummers die deze combinatie van cijfers bevat worden vervolgens als resultaat weergegeven. Het is niet nodig om 06 bij de combinatie in te voeren en cijfercombinaties van 2 tot 4 cijfers geven de beste resultaten. Probeer bijvoorbeeld eens een jaartal, uw geluksgetal, huisnummer, netnummer, een deel van uw vaste nummer of welke combinatie dan ook die u mooi vindt of waardoor u een 06 nummer makkelijk zult onthouden.

Mocht u geen resultaten vinden die u aanspreken dan leest u hieronder meer over hoe u voor een bepaalde nummer categorie kunt kiezen om zo uw makkelijk 06 nummer te vinden.
En mocht u na het zoeken niet het ideale nummer hebben gevonden, dan kunt u het ons altijd laten weten. Wij krijgen regelmatig nieuwe nummers binnen en kunnen met de inkoop eventueel met uw wensen rekening houden. Wij zullen het nummer dan vrijblijvend voor u reserveren en u berichten wanneer ons een 06 nummer bereikt wat aan uw wensen voldoet.

06 nummer zoeken op provider

Bent u op zoek naar een mooi 06 nummer van een specifieke provider, dan kunt u ervoor kiezen alleen de 06 nummers van de provider van uw keus te bekijken. Klik op een van de onderstaande links, die ook op de prepaid simkaart pagina staan vermeld, waar simkaarten van alle beschikbare providers aantreft. Let op! Als u het nummer gaat meenemen naar een nieuw abonnement, dan kan dat met een simkaart van een willekeurige provider en hoeft u dus niet op de provider van het mooie 06 nummer te letten. En wanneer u een prepaid kaart heeft van uw favoriete provider kunt u ook ieder nummer op deze website naar die kaart verhuizen.

Prepaid simkaart van willekeurige provider
Prepaid simkaart Vodafone
Prepaid simkaart T-Mobile
Prepaid simkaart Telfort
Prepaid simkaart Lebara

06 nummer zoeken op prijs

Alle 06 nummers op onze website zijn opgedeeld in 5 prijsklassen. Ook kunt u op de prepaid simkaart pagina de 06 nummers op prijs rangschikken. Van hoog naar laag en omgekeerd. De knop waarmee u dit doet vindt u rechts bovenaan die pagina.

€ 10 nummers
€ 15 nummers
€ 20 nummers
€ 30 nummers
€ 40 nummers
€ 50+ nummers

Kies een veel voorkomend cijfer

We hebben bij elk nummer waarin 4 keer hetzelfde cijfer voorkomt of hetzelfde cijfer 3 keer achter elkaar staat aangegeven welk cijfer dit is. Kies hieronder uit de 10 cijfers om alle nummers te zien waarbij dat cijfer prominent aanwezig is.

0123456789

06 nummer zoeken op categorie

Zoekt u een nummer met 3 of meer cijfers op rij, of met een oplopende of aflopende reeks, of heeft u liever een 06 nummer met een jaartal erin of misschien wel een nummer met 3 paartjes zoals 449933? Dan is het 06 nummer zoeken op categorie misschien iets voor u. Gebruik de onderstaande links om te kijken welke nummer constructie u het meest bevalt.

aaa – 3 gelijke cijfers naast elkaar
aaaa – 4 of meer gelijke cijfers naast elkaar
abcd – op- of aflopende reeks cijfers
aaa bb – 3 en 2 gelijke cijfers
abc abc – getal van 3 cijfers dat 2 keer voorkomt
aa bb cc – 3 paartjes
a+1 a-1 – met een verschil van 1
serie – bijna identieke nummers met verschillende eindcijfers
jaar – met een jaartal in het nummer

Bij een categorie die hieronder staat vermeld staat de X voor een willekeurig cijfer.

ab ab xx xx
xx ab ab xx
xx xx ab ab
ab xx ab xx
xx ab xx ab
ab xx xx ab

06 nummer zoeken met een bekende cijfercombinatie

Ook is er de mogelijkheid nummers te vinden die een bekende cijfercombinatie bevatten.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan 007, 747, 13, 777, 666, 112, 538 of 0800.
Op iedere pagina kunt u een overzicht vinden (aan de zijkant of onderaan de pagina) van al deze combinaties, elk geplaats in een apart kader. Wanneer u op de cijfercombinatie klikt die u aanspreekt krijgt u alle beschikbare 06 nummers te zien met die bewuste combinatie.

Veel plezier met de zoektocht naar uw nieuwe 06 nummer!