Keizersgracht 241, Amsterdam, 1016 EA, Holland

Geen bezoekadres
Telefonisch bereikbaar
Maandag – Zaterdag, 9:00 – 17:00

06-36 000 111

IBAN – NL79 INGB 000 61 06 591
KvK – 58537252

Veelgestelde vragen

Staat u vraag hier niet bij? Gebruik dan het contactformulier hiernaast.

Of u nu met een sim only abonnement of een prepaid simkaart van een provider naar keuze wilt bellen, nummerbehoud is bij iedere provider mogelijk en kostenloos. Bij abonnementen is dit meestal alleen mogelijk als u het abonnement nieuw afsluit.
Bestellingen worden dezelfde dag verwerkt en worden door PostNL de volgende werkdag bezorgd. Besteld voor 15:00 betekent de volgende dag in huis!
Bij elke 06 nummer staat de provider vermeld van de betreffende simkaart. Met een simlock vrije telefoon of een prepaid mobiel van dezelfde provider kan er direct met de simkaart worden gebeld.
Het merendeel van de simkaarten op onze website is voorzien van een micro sim. Heeft u een iPhone 5, dan kunnen wij iedere simkaart voor u op maat knippen, zodat u deze op nano formaat ontvangt.
Wij leveren alleen ongebruikte simkaarten inclusief het door de provider verstrekte beltegoed. De hoogte van het beltegoed voor en na registratie verschilt per provider, maar is in de meeste gevallen 5 euro en na registratie 10 euro.
Wij leveren alleen ongebruikte 06 nummers. Soms porteren wij een 06 nummer naar een nieuwe simkaart vanwege verlopen beltegoed of ontbreken van een micro sim optie. Dit is niet omdat de 06 nummers al gebruikt zijn.

Stel hier uw vraag


Geen velden gevonden.

Wij streven ernaar vragen dezelfde dag te beantwoorden.